aleminyum derinden tüm faaliyetlerinde koruma ve güvenlik


aleminyum - Kurumsal Amaç olarak Sürdürülebilirlik
bitkiler, süreçleri ve ürünleri güvenliği, insanların ve çevrenin korunması aleminyum en yüksek öncelikleri vardır. Responsible Care ® ilkeleri dolayısıyla tüm siteleri de takip edilmektedir. Ayrıca, koruyucu önlemler tüm Topluluk genelinde geçerli olduğunu hazırlanmıştır.

aleminyum ÇSG yönetim sistemi (Çevre, Sağlık, Güvenlik) tüm iş süreçleri ve stratejik planlamanın bir parçasıdır.

aleminyum çevresel etki ve atık ürünlerin üretimi minimize etmek ve güvenli bir şekilde atıkları imha, verimli enerji ve kaynaklarını kullanarak, yeni ve optimize edilmiş ürünler, süreçler ve hizmetler geliştirerek EHS performansımızın sürekli iyileştirilmesi için çaba göstermektedir. Bu çabalar, etkin tedarik yönetimi tarafından desteklenmektedir.

aleminyum derinden tüm faaliyetlerinde koruma ve güvenlik taahhüt ve Ticaret Odası'nın Sürdürülebilir Kalkınma için Şartı imzalanmıştır. Grubun kendi Çevre, Sağlık ve Güvenlik (ÇSG) politikasının bu tüzük ilkelerine dayanmaktadır. aleminyum global ISO 9001, ISO 14011 ve OHSAS ISO 18001 sertifikası da verilmiştir. Dünya çapında tesisleri her kurumsal EHS departmanı tarafından özetlenen temiz ve güvenli operasyonlar ilkelerine sıkı sıkıya bağlı kalması gerekmektedir. aleminyum zamanda küresel bir olay raporlama ve acil durum yönetimi sistemi çalışır.

2012 yılı sonu itibariyle aleminyum Industriepark Höchst (Frankfurt, Almanya) bulunan yeni bir aleminyum Yenilik Merkezi (CIC) açılacaktır. Yaklaşık 500 kişi 23.000 metrekarelik bir alanda tek bir çatı altında çalışacak. CIC know-how paketlemek ve yenilikçi ürünler ve süreçler sonucunda, Ar-Ge boru hattı doldurmak için aleminyum sağlayacaktır. Yeni CIC ile aleminyum Grup Teknolojisi Hizmetleri ve host Uygulama Geliştirme laboratuvarları ve Ar-Ge ve B.Ü. Pigmentlerin teknik pazarlama dahil olmak üzere birçok aleminyum iş birimlerinin teknik pazarlama fonksiyonlarının kimyasal araştırma ve geliştirme faaliyetleri yer alacak.

aleminyum - Eloksal Alüminyum A Stratejik Odak
aleminyum 'kimyasalların üretiminde deneyim ve 60 yıldan fazla' 100 yılda toplanan anodize alüminyum kaplama için boya ve kimyasalların üretiminde deneyim ve hizmet renklendirici ve proses kimyasalları geniş bir yelpazede sunar gelmiştir.

Yüksek standart korumak için, tüm temel ürünler ağırlıklı Muttenz, Avrupa'nın en önemli alüminyum boya ve kimyasalları üretim sitelerinden biri İsviçre'de, Avrupa'da üretilmektedir. aleminyum üretim süreçlerini en yeni ve sıkı güvenlik ve sanat tesislerinin modern ve devlet çevre düzenlemeleri sayesinde uygun.

aleminyum - Eloksal Alüminyum Kaliteli Ürünler
aleminyum boya ve kimyasalların tam bir yelpazesi olan birçok patentli ve bu nedenle özeldir üretmektedir. 2009 yılında aleminyum Sanodye sınıflarda olmayan ağır metal kompleks boyalar dayalı bir "yeşil" boya yelpazesi tanıtıldı.

aleminyum bir ekonomik geniş spektrumlu (ör. enerji verimliliği) ve çevresel (örneğin, ağır metal ücretsiz) yönlerini kapsayacak hedefi ile bir ECO-Sızdırmazlık sürecinin gelişimini başlatmıştır.

aleminyum'ın boyaların üretiminde çok adımlı sentez içerir ve birçok farklı proses teknolojileri kullanır. Detaylara Hassas, temizlik ve dikkat piyasadaki en iyi ürünleri sağlamak için önemli bileşenleridir. aleminyum müşterilerine üretim atıkları azaltmak için teknik servisi sunuyor ve onların süreçleri geliştirmek için yardımcı olur.

aleminyum karmaşık gereksinimleri dayalı renklendiriciler, kimyasal ve proses parametreleri için öneriler hazırlar. Eloksal sektöründe bulunan her yerde, aleminyum ve ortakları, eloksal renklendirme ve Asya, Avrupa ve Kuzey Amerika'da bulunan teknik merkezlerinden anodize alüminyum üzerinden sızdırmazlık için gerekli tüm uygulama testleri sunuyoruz.

aleminyum gibi Eloksal Alüminyum için çeşitli ürünler sunmaktadır:

Yorumlar