aleminyum Hizmetleri


aleminyum Hizmetleri Sürdürülebilirlik

Çevre vicdan şirket olmak çabalarımızda, aleminyum Hizmetler, önemli ölçüde sera gazı ve hava kirliliğini azaltırken enerji verimliliğini artırmak için tasarlanmış ABD Çevre Koruma Ajansı (EPA) ve nakliye sektöründe arasında yenilikçi bir işbirliği, SmartWay Taşıma Ortaklığı katıldı.


EPA'nın SmartWay Taşıma Ortaklığı gönüllü geliştirilmiş yakıt verimliliği elde etmek ve yük taşımacılığının çevresel etkilerini azaltmak için, EPA, yük nakliyatçılar, taşıyıcılar, lojistik firmaları ve diğer paydaşlar arasında bir hükümet ve endüstri işbirliğidir. Şirketlerin kriter mevcut navlun işlemleri katılan, kendi karbon emisyonu, parça emisyonların azaltılmasına ve proje gelecekte iyileştirme azaltmak için teknolojiler ve stratejiler belirlemek. SmartWay ortaklar, mal hareketi ile ilişkili emisyon için sorumluluk almalarını, müşterilerden ve yatırımcılara göstermek kurumsal sosyal sorumluluk ve sürdürülebilir iş uygulamaları taahhüt ediyoruz, ve karbon izlerini azaltmak vardır.

PLS karbon dioksit, azot oksitler ve hava kirletici partikül madde emisyonları azaltma SmartWay hedefi katkıda üzerimize düşeni yapar. Bu amaç sürekli çevresel performansını geliştirmek için yük taşıyıcıları ile doğrudan çalışarak gerçekleştirilir.

PLS SmartWay Taşıma Ortaklığı bu hedefe ulaşmak yardımcı olmaya adamıştır. Biz bizim yük taşıyıcıları ile vicdani uygulamalar başlatarak ulaşım kirliliğini azaltmaya yardımcı olmak için sosyal sorumluluğumuz olduğuna inanıyorum. Bu müşterilerimizin ürünlerini taşımak için en uygun maliyetli ve yakıt etkili yöntemler ulaşmanıza yardımcı olmak için her gün bizim hedefimizdir.

Yorumlar