aluminyüm çevre ve karbon



aluminyüm & Associates Sürdürülebilirlik

aluminyüm sürdürülebilir uygulamaları ve süreçleri yoluyla iç operasyonların çevresel etkilerini azaltmaya adamıştır. Biz ürettiğimiz atık ve sera gazı emisyonlarını azaltırken sürekli verimliliğini artırmak istiyoruz. Biz incelemek ve bir lider Sürdürülebilir Kurumsal olma hedefimizi karşılamak için En İyi Uygulamalar benimseyecektir.



aluminyüm, çevre ve karbon ayak izini azaltmaya odaklanan bir sürdürülebilirlik ekibi vardır. Metal, karton ve bilgisayar sarf malzemeleri için bir geri dönüşüm programı bizim atıkları azaltmak için uygulamaya konmuştur. Enerji yönetimi çözümleri enerji tüketimini azaltmak için dağıtılır. Ayrıca, daha yüksek bir geri dönüşüm içeriğe sahip malzemeleri satın bekliyoruz. 2011 yılında, biz Karbon Sicili, özel şirketler ve kamu kuruluşları hem de Kuzey Amerika'da önde gelen karbon emisyonu kayıt katıldı. Biz de görülebilir bizim 2010 karbon emisyon raporu, gelişmiş
Bir enerji ve sürdürülebilirlik danışmanlık firması olarak, sürdürülebilirlik yolculuğunda onlara yardımcı olmak için müşterilerimize çeşitli hizmetler sunar. EcoPoint, enerji ve sürdürülebilirlik platformu, dışarıdan bir lider küresel bir platform olarak puan olmuştur bir kurumsal yazılım çözümüdür. Bu veri yönetimi ve raporlama ile ilgili maliyet ve çabayı azaltır, aynı zamanda sürdürülebilirlik strateji ve taktik geliştirme ve yürütme enerji yöneticileri ve sürdürülebilirlik subaylar yardımcı olmak için proje yönetimi ve senaryo planlama araçları entegre etti. EcoPoint toplar ve yeni Kapsam 3 raporlama şartları ile müşterilerimize yardımcı olmak için tedarik zinciri emisyon raporları.

EcoPoint, konsolide rapor ve şirketin enerji, çevre ve sürdürülebilirlik bilgilerini yönetmek için bir platform sağlarken, profesyonel hizmetler, bir karbon ayak izi ve karbon ticareti kurulması, geliştirilmesi ve kurumsal bir strateji geliştirilmesi de dahil olmak üzere sürdürülebilirlik planı infaz istemci yardımcı olur. Biz de enerji ve karbon azaltım projeleri belirlemek onlara yardım için müşterilerimize global enerji denetimleri sağlar. Istemci proje uygulama yardıma ihtiyacı olursa, biz de uygun olarak proje yönetimi, EPC ve indirimler, teşvikler ve taksit seçenekleri sağlayabilir. Yenilenebilir enerji hizmetlerinin yenilenebilir enerji proje geliştirme için REC ticareti, başka bir uzmanlık alanı vardır.

Yorumlar